Ok, de unde încep?”
Instrumentele menite să-ți ușureze munca nu ar trebui să fie niciodată complicat de adoptat.
Scopul este să îți poți optimiza activitatea cât mai repede.
Așa ne-am gândit și noi. Dacă nu ai încercat Tassis până acum și vrei să-i dai o șansă, să știi că din momentul în care intri pe pagina de creare a unui cont nou și până poți începe să-l folosești efectiv în proiectele tale nu vor trece mai mult de 15 minute.

Am integrat recent pe platformă un mini-ghid de navigare pentru noii utilizatori care explică pas cu pas ce ai de făcut la prima vizită, dar și un set de pași de configurare, care te ajută să-ți pui la punct contul de companie.

Iată cum decurge experiența ta de onboarding în Tassis:

După ce ți-ai confirmat contul și te-ai logat pe platformă, vei fi întâmpinat de o fereastră pop-up care te invită să începi ghidul. 

P.S. Dacă alegi opțiunea Mai târziu și vrei mai întâi să explorezi freestyle ce poți face în aplicație, vei putea începe direct cu pașii de configurare, apăsând pe bulina verde de progres din meniul de pictograme.


 

Ghidul de navigare este animat și are doar 3 pași explicativi pe care îi poți citi cu atenție acum sau poți alege să treci direct la configurare. Vei primi oricum asistență la fiecare pas.

 


 

Primul lucru pe care te încurajăm să-l faci este să adaugi cel puțin un angajat din firmă, ca să profiți concret de funcționalitățile platformei.

 


Ca manager, administrator sau responsabil HR, poți să-ți înregistrezi tu toți colegii în Tassis.
Într-o firmă mică, e ușor să-i adaugi manual, însă dacă reprezinți o companie cu mai mulți angajați, te încurajăm să folosești celelalte opțiuni.
Aplicația îți permite să încarci fișiere Excel cu datele colegilor sau chiar documente extrase din Revisal. Ai și varianta de a invita angajații prin email, să se înregistreze individual.

 

Dacă ai ales adăugarea manuală, se va deschide un formular de creare a utilizatorilor, cu câteva câmpuri esențiale care, pe lângă datele personale, prevăd și programul, funcția, cât și informațiile cu care angajatul își poate accesa contul Tassis.

 


Observație: Noi am gândit acest sistem de pași de configurare în așa fel încât să nu te constrângă să-i parcurgi pe toți odată.
Ca să continui configurarea, va trebui să revii după fiecare pas îndeplinit la bulina verde.

Următorul pas este să adaugi clienții cu care colaborezi. Poți face asta manual sau poți importa date direct dintr-un fișier Excel.
În plus, când ai clienți asemănători, pentru care se prestează cam același tip de activități, economisești și mai mult timp dacă optezi să creezi un nou client pornind de la structura unui client existent.

 

 


Adăugarea manuală decurge simplu – introduci numele clientului și, opțional, logo-ul său, ca să-l reperezi mai ușor.


 

Apoi e momentul să introduci și un proiect pentru acest prim client înregistrat în cont.
Din experiența noastră, te încurajăm să completezi și câmpul de Descriere proiect cu câteva informații utile.

 Ca pontajul să poată fi folosit imediat ce ai finalizat configurarea, este nevoie să creezi și activitățile care corespund proiectului setat anterior.

 

 

Alege varianta Adaugă activitate echipă și completează în formular detaliile – cum se numește activitatea, cărui client și proiect aparține, care este data la care va începe și data la care trebuie să se încheie, conform planificării din proiect.

Multe companii lucrează pe estimări orare; ca să poți evalua ulterior dacă sunteți în grafic sau ați depus efort suplimentar pe o activitate, adaugă și Durata estimată.

 

Dacă ai parcurs toate etapele de mai sus, ești aproape gata. Îți mai rămâne doar să generezi primul tău raport Tassis.


Ca să-ți putem arăta cât de vizuale și explicite sunt rapoartele Tassis, în această fază vei primi un raport fictiv, cu scop ilustrativ. Acesta nu va fi salvat în contul companiei tale.
De îndată ce vei adăuga angajați, proiecte și activități și echipa va începe să folosească pontajul electronic, vei putea genera rapoartele care te interesează, ca să urmărești productivitatea.


Asta e tot, pentru început. După ce te familiarizezi cu aceste acțiuni de bază, îți recomandăm să citești și Ghidul de utilizare – am detaliat acolo despre tot ce știe Tassis să facă.


De asemenea, suntem aici dacă vrei să programezi un demo gratuit cu unul dintre consultanții noștri tehnici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *