Despre noi

Află despre echipa din spatele Tassis și despre
cum a ajuns aplicația să fie creată.

Echipa din spatele Tassis

Elysian Software — o echipă pasionată de tehnologie, cu o pregătire de excepție în domeniul IT și ani buni de experiență la activ. Suntem motivați de provocări și dornici să creăm soluții cu impact și care aduc un plus de valoare clienților. Tassis este un astfel de proiect, transpunând misiunea și valorile noastre: simplificare, eficientizare, încredere, fiabilitate.

Parcurs

Totul a pornit de la o nevoie, o nevoie internă a noastră, având scopul de a oferi o flexibilitate mai mare echipei, furnizând, în același timp, și o transparență a muncii noastre de zi cu zi — o aplicație simplă de pontaj electronic. Între timp, utilizând softul ne-am dat seama de potențialul acestuia și de cât de util ar putea fi, în urma adăugării funcționalităților potrivite.

Astfel, aplicația de pontaj online a fost dezvoltată, modificată în permanență și îmbunătățită pentru a ne ușura munca pe plan intern.

Rezultatul a fost cel așteptat:

  • am reușit să ne administrăm mai bine timpul și să ne împărțim mai bine sarcinile
  • ne-am ușurat atât munca de echipă, cât și pe cea individuală
  • eficientizarea planificării și finalizării proiectelor, înlăturând nevoia de ședințe interminabile
  • nu în ultimul rand, sprijin în întocmirea documentelor necesare din punct de vedere legal

După ani de zile în care am folosit soft-ul cu succes pe plan intern, ne-am gandit: cum ar fi să beneficieze toată lumea de un asemenea instrument? De ce nu am veni în sprijinul comunității, pentru a simplifica și munca altor companii, angajați dar și a freelancerilor interesați de o imagine de ansamblu clară a activității lor? Practic, să venim în ajutorul fiecărei părți co-interesate de pe piața muncii, cu aplicabilitate în absolut orice industrie.

Așadar, am lansat Tassis, mai performant, mai simplu de utilizat și mai util ca niciodată.