www.tassis.ro îți oferă aplicația care îți pontează și gestionează la cel mai înalt nivel orele de muncă

Pandemia cu COVID-19 a afectat în diferite moduri afacerile, indiferent de domeniul de activitate, ridicând probleme serioase despre modul în care angajații și nu numai, își vor desfășura activitatea. Telemunca a devenit în scurt timp noua realitate. Monitorizarea de la distanţă a echipelor şi muncii, pontarea, gestionarea timpului, au devenit preocupări curente pentru angajatori şi manageri de echipe şi proiecte 

Ai întâmpinat probleme legate de pontarea necorespunzătoare a timpului sau de gestionarea incorectă a activităţilor în urma telemuncii? 

Tassis poate fi cel mai bun asistent, gestionând eficient timpul, echipele şi proiectele, oferind rapoarte şi statistici managerilor de echipe şi proiecte, precum şi sprijin specialiştilor de HR-contabilitate în întocmirea documentelor HR necesare din punct de vedere legal.

Tassis răspunde cerințelor legale impuse prin Ordonanța de Urgență nr. 53 din 4 august 2017: evidența clară a orelor de muncă ale angajaților, cu informații exacte referitoare la începutul și sfârșitul activității. 

În acelaşi timp, funcţionalităţile Tassis aduc multiple beneficii precum managementul timpului: pontaj online simplu și accesibil de pe orice dispozitiv, şabloane program, managementul orelor suplimentare şi zilelor libere, foi de activitate online etc; managementul proiectelor: gestionarea portofoliului de clienți, monitorizarea proiectelor şi organizarea activităţilor, gestionarea responsabilităţilor echipei şi progresului activităţilor, stabilirea termenelor limită şi nivelurilor de prioritate etc.; administrarea echipei: administrarea echipei şi a documentaţiei legale necesare, stabilirea rolurilor şi organigramei, geofencing, anunţuri interne etc.; rapoarte şi statistici: Foaie colectivă de prezență, rapoarte şi statistici pentru clienţi cu orele lucrate, per proiecte şi activităţi, rapoarte şi statistici ale muncii fiecărui angajat şi echipă etc. 

Tassis este de asemenea un instrument apreciat şi de către angajați: pontajul este simplu și accesibil de pe orice dispozitiv, ajutându-i să îşi gestioneze mai ușor şi mai organizat timpul, abordând un stil de lucru transparent, calculând și comunicând mai ușor orele suplimentare.

Alege Tassis, asistentul tău în gestionarea timpului, echipelor şi proiectelor!

Programează un demo live!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *