www.tassis.ro, pasul cel mai ușor către digitalizare al unei companii

Nu mai reprezintă o noutate faptul că 2020 ne-a învățat pe cei mai mulți dintre noi cât de importante sunt unele aspecte ale vieții, printre care timpul și adaptabilitatea. Majoritatea companiilor din România și nu numai și-au schimbat mediul de desfășurare al programului de lucru, încercând totodată să gestioneze activitățile de acasă într-un mod benefic. 

De multe ori, acest lucru este posibil pentru unele companii, însă cu ajutorul aplicației de pontaj a timpului și gestionare a activităților acest aspect devine unul sigur.

Ești manager în cadrul unui departament de HR și ți-ai dori un instrument simplu, eficient și ușor de folosit de pontaj care să îți simplifice toate procedurile lunare?

Tassis este soluția completă pentru gestionarea corectă și rapidă a tuturor documentelor de HR. Tassis oferă ajutor semnificativ la locul de muncă, simplificând radical sarcinile oamenilor când vine vorba de pontare, gestionând activitățile și timpul în mod corect, eliminând tot mai mult erorile umane. 

De asemenea, aplicația acoperă toate atribuțiile pe care zona de pontaj le are, de la împărțirea sarcinilor angajaților, calcularea corectă a salariilor acestora și până la întocmirea documentelor necesare din punct de vedere legal.

Funcţionalităţile Tassis aduc multiple beneficii pentru departamentele de HR  ușurând munca depusă de managerii de resurse umane și chiar înlocuind o parte din activitatea acestora. 

Cu ajutorul aplicației, documentele legale solicitate de autorități pot fi gestionate cu ușurință, aceasta generând automat foi colective de prezență bazate pe pontajul înregistrat de către angajați și foi de pontaj bazate pe șablonul de program de lucru, utile companiilor cu program flexibil. 

Tassis generează metrici și rapoarte despre angajați, ce oferă informații utile despre distribuția muncii în echipă, permite administrarea concediilor și zilelor libere ale fiecărui angajat, oferă sprijin în programarea activităților și a turelor în funcție de programul fiecărui angajat. Mai mult, ține evidența orelor suplimentare pentru a asigura transparența și o facturare ușoară.

Cu Tassis te bucuri de accesarea documentelor importante prin păstrarea lor în dosare virtuale (individuale pentru fiecare angajat sau un dosar comun cu fișierele companiei), utilă în gestionarea și planificarea delegațiilor și păstrează informații despre angajați la îndemână, acestea fiind importate ușor din REVISAL.

Aplicația de pontaj online permite vizualizarea locației de la care se pontează angajații, dar și traseul parcurs de aceștia, dacă este nevoie.


Alege Tassis, asistentul tău în gestionarea timpului, echipelor şi proiectelor!

Programează un demo live!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *