1. Adăugarea unui angajat

Pentru a te putea folosi platformă, ai nevoie ca și angajații tăi să fie înrolați și să aibă acces la aplicația Tassis. Îi poți adăuga foarte ușor, accesând pagina Administrare-> Angajați și apăsând butonul Adaugă utilizator. Mai e nevoie doar de introducerea datelor despre utilizator și de asemenea, foarte important, setarea tipului de rol pe care colegul îl va avea:

  • Angajat – acces la principalele funcții și operațiuni, însă nu are acces la anumite statistici de echipă și nici la aprobarea concediilor sau pontajelor.
  • Lider – acces la toate operațiunile și drept de a aproba și vizualiza statistici pentru colegii aflați în subordinea sa.
  • Administrator companie – are aceleași drepturi ca și cel ce a creat contul companiei, adică acces la toate statisticile și drepturi de aprobare, plus dreptul de a modifica detaliile companiei

În cazul în care vei adăuga utilizatori de tipul Angajat, tot din această pagină va trebui să setezi liderul acestora, fiind cel responsabil de supravegherea pontajelor și a derulării muncii în cadrul activităților ce vor fi atribuite acestor utilizatori.

Pentru a adăuga, simplu și rapid, un nou angajat în aplicație, poți folosi atât varianta mobilă cât și cea din browser a Tassis.

În browser, odată conectat, accesează secțiunea Administrare, pagina Angajați.

Ca manager, administrator sau responsabil HR, poți să-ți înregistrezi tu toți colegii în Tassis.
Într-o firmă mică, e ușor să-i adaugi manual, însă dacă reprezinți o companie cu mai mulți angajați, te încurajăm să folosești celelalte opțiuni.
Aplicația îți permite să încarci fișiere Excel cu datele colegilor sau chiar documente extrase din Revisal. Ai și varianta de a invita angajații prin email, să se înregistreze individual.

Dacă ai ales adăugarea manuală, se va deschide un formular de creare a utilizatorilor, cu câteva câmpuri esențiale care, pe lângă datele personale, prevăd și programul, funcția, cât și informațiile cu care angajatul își poate accesa contul Tassis.

În aplicația mobilă, odată ce ai accesat contul, poți intra pe pagina Invită utilizator regăsită în meniul din partea stângă.

Ține cont de faptul că tu vei fi din start liderul noului cont, fiind cel care a lansat invitația.

Dacă atunci când ai adăugaat angajații, nu ai regăsit programul potrivit pentru norma angajaților tăi, citește acest articol pentru a afla cum poți crea șabloane de program.

Conținut