2. Adăugarea unui angajat

Pentru a adăuga, simplu și rapid, un nou angajat în aplicație, poți folosi atât varianta mobilă cât și cea din browser a Tassis.

În browser, odată conectat, accesează secțiunea Administrare, pagina Angajați.

Ca manager, administrator sau responsabil HR, poți să-ți înregistrezi tu toți colegii în Tassis.
Într-o firmă mică, e ușor să-i adaugi manual, însă dacă reprezinți o companie cu mai mulți angajați, te încurajăm să folosești celelalte opțiuni.
Aplicația îți permite să încarci fișiere Excel cu datele colegilor sau chiar documente extrase din Revisal. Ai și varianta de a invita angajații prin email, să se înregistreze individual.

Dacă ai ales adăugarea manuală, se va deschide un formular de creare a utilizatorilor, cu câteva câmpuri esențiale care, pe lângă datele personale, prevăd și programul, funcția, cât și informațiile cu care angajatul își poate accesa contul Tassis.

În aplicația mobilă, odată ce ai accesat contul, poți intra pe pagina Invită utilizator regăsită în meniul din partea stângă.

Ține cont de faptul că tu vei fi din start liderul noului cont, fiind cel care a lansat invitația.

Dacă atunci când ai adăugaat angajații, nu ai regăsit programul potrivit pentru norma angajaților tăi, citește acest articol pentru a afla cum poți crea șabloane de program.

Conținut