14. Butoane pentru editare și filtrare date din fiecare tabel

În majoritatea paginilor vei întâlni acest simbol aflat chiar lângă titlul paginii. Acesta este de fapt un buton care te ajută să editezi tabelul, să filtrezi în diferite moduri datele sau să descarci datele în diverse formate.

Dacă vei apăsa butonul, vei întâlni următoarele opțiuni:

  • Opțiuni export – în cazul în care dorești să salvezi anumite date în calculatorul personal, ai varianta de a le exporta în format PDF sau XLS
  • Particularizare coloane – dacă ți se pare că tabelul este greu de urmărit și conține unele detalii care nu îți sunt neapărat necesare, îl poți modifica, făcând click pe butonul Particularizare coloane. În partea dreaptă ai lista coloanelor vizibile iar în cea din dreapta, coloanele invizibile, astfel poți trece de la stânga la dreapta coloanele ce nu dorești să fie afișate.
  • Elimină filtre – dacă ai aplicat diverse filtre la coloanele tabelei și dorești să renunți la acestea și să revii la forma inițială a tabelei, cu sortarea de bază, poți foarte ușor să elimini toate filtrele apăsând butonul Elimină filtre coloane.
  • Filtre avansate – Aplicația oferă și alte opțiuni de filtrare avansată a datelor din tabel. La apăsarea butonului, poți face filtrarea în funcție de coloană, anumite criterii, sau o anumită valoare căutată, pe care o vei introduce manual.
Conținut