5. Descarcă un raport de pontaje conform normei

În cazul în care unii dintre angajați nu au reușit să se ponteze zilnic, dar aceștia totuși au avut activitate în acele zile, și se dorește obținerea unei foi de pontaj completă, conformă cu programul de muncă al tuturor angajaților, acest lucru este posibil prin pagina Statistici -> Șablon Pontaj.

Inițial, va fi nevoie sa selectezi luna pe care dorești să se genereze pontajul, din tabela cu lunile anului, mai apoi, selectează utilizatorii din coloana din partea dreaptă, apoi fă click pe butonul Generează raport, și ți se va genera raportul conform pontajului efectuat de angajați. Poți comuta între acesta (Generează raport conform pontaj) și un raport al pontajelor conform cu șablonul de program de muncă al fiecărui (Generează raport conform programului de lucru atribuit).

Vrei să pregătești fișa de pontaj pentru ITM?

Legislația muncii prevede, așa cum știi, ca firma să țină evidența zilnică a orelor de muncă prestate de fiecare salariat, cu menționarea orei de începere și a celei de sfârșit a programului de lucru.

Ca să fii pregătit pentru raportare, accesează zona Șablon Pontaj și generează fișa de pontaj care respectă șabloanele de lucru, în formatul standardizat agreat de autorități.

În acest fel nu vei mai avea grija erorilor umane și vei economisi timp prețios.

 

 

Conținut