2. START PONTAJ – Pornirea pontajului în aplicația mobilă

Indiferent că vei dori să îți pornești sau să îți oprești pontajul prin intermediul aplicației de pe smartphone sau de pe web, procedura este la fel de simplă. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi folosind informațiile tale personale, să selectezi locul de unde muncești și să apeși butonul „Start pontaj”. Îl vei găsi în mijlocul paginii, fiind de culoare verde.

La apăsarea butonului verde, ți se va afișa o fereastră prin care vei fi întrebat dacă vrei să selectezi o activitate la care începi să lucrezi.

A. START PONTAJ cu activitate 

Pentru a exploata la maxim utilitatea aplicației, fiecare persoană în activitatea sa zilnică se poate ocupa de mai multe activități și timpul alocat fiecăreia poate fi înregistrat, astfel încât să se poată vizualiza oricând cât timp s-a consumat pentru anumite activități și să se aplice măsuri pentru eficientizarea modului de lucru. Astfel, după ce apeși pe butonul verde, ai posibilitatea de a selecta o activitate la care lucrezi atunci când dai start pontajului, prin  selectarea unei activități din listă. La oprirea pontajului, timpul înregistrat va fi alocat în totalitate acelei activități sau, de asemenea, vei putea să scazi din timpul alocat și să aloci timpul pentru alte activități. Aplicația e flexibilă și permite jonglarea și aranjarea timpului în funcție de activitățile realizate pe parcursul zilei.

B. START PONTAJ fără activitate

Apasă Nu, aleg activitatea mai târziu și vei atribui timpul lucrat la final de program, când vei opri pontajul.

Conținut