De cele mai multe ori, în cadrul companiilor sunt implementate instrumente de monitorizare a timpului pentru a avea la finalul lunii rapoarte necesare facturării serviciilor către clienți. Însă, acesta nu este singurul beneficiu pe care îl poți obține cu ajutorul acestor date. Rapoartele și statisticile extrase prin intermediul platformei Tassis prezintă numeroase informații utile despre cât de eficient este fluxul de lucru, despre ce poate fi îmbunătățit, dar și despre factorii care necesită o mai mare atenție pentru a crește productivitatea.

Rapoartele despre managementul timpului sunt adesea folosite de către liderii de echipe, directorii de proiect sau de către angajatori sau antreprenori pentru a înțelege principalele tendințe conturate în cadrul propriilor echipe. Astfel, cu ajutorul funcționalitățiilor de raportare din cadrul aplicației Tasssis, poți acum  să ai o imagine de ansamblu asupra timpului pe care îl petrec angajații lucrând la sarcini și proiecte. 

Care sunt beneficiile funcției de management al timpului Tassis?

Pentru manageri și antreprenori, rapoartele despre timpul lucrat pe un proiect reprezintă o sursă importantă despre procesul de lucru și despre gestionarea sarcinilor. Acestea permit identificarea punctelor slabe, optimizarea procedurilor de lucru și o mai bună estimare pentru proiectele viitoare. Pentru angajați, această funcționalitate îî ajută să își gestioneze mai ușor timpul, fiind mai bine organizați, abordând un stil de lucru transparent, calculând și comunicând mai ușor orele suplimentare.

Iată o listă de modalități prin care rapoartele și statisticile despre timp pot aduce multiple beneficii companiilor:

  1. Oferă date clare referitoare la clienții pentru care se lucrează, stadiul proiectelor și împărțirea activităților în echipe. 

Pentru a avea o mai bună viziunea asupra proiectelor și activitățile companiei tale, dar și pentru a avea o reprezentare a acestora în timp, în cadrul unui calendar, experții Tassis au creat pagina Calendarul activităților, utilă pentru planificarea și programarea activităților.

 

  1. Ai acces la un panou pentru fiecare angajat. Acest raport este generat pentru fiecare utilizator în parte și întrunește detalii despre programul acestuia, ore lucrate, zile de concediu efectuate/ rămase, dar și o serie de grafice precum: ore lucrate per fiecare proiect, raportul de prezență și durata pontajelor zilnice.

Descoperă cele mai importante statistici corespunzătoare situației și a muncii efectuate de fiecare angajat, centralizate într-un singur raport – panoul general al angajaților.

  1. Oferă informații legate de împărțirea muncii în echipă, în urma selectării unei perioade și a angajaților pentru care se dorește generarea informațiilor. Astfel, poți obține ușor informații legate de împărțirea muncii dedicate fiecărui proiect, între membrii echipei.

  1. Prezintă o foaie colectivă de prezență cu ajutorul căreia sunt înlocuite foile manuale și eliminate erorile umane. Din Tassis poți descărca o foaie colectivă de prezență lunară sau poți extrage date pentru fiecare angajat în parte pe fiecare lună care te interesează.


Organizează și gestionează echipa și munca depusă, prin intermediul unei singure platforme.

Încearcă gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *