Software Pontaj
în domeniul consultanței

Soluție completă pentru specialiștii din domeniul consultanței, care își doresc o echipă corect organizată şi monitorizată, proiecte gestionate eficient şi facturate corespunzător.

Încearcă Tassis

Crește productivitatea companiei

Tassis este soluția completă pentru gestionarea corectă a echipelor. Pentru că organizarea muncii nu este neapărat omogenă, aplicația Tassis te ajută să creezi toate șabloanele de program existente în compania pe care o gestionezi. Poți seta rolul cuvenit fiecărui angajat al companiei, pentru a-ți ușura munca și a facilita accesul celorlalți angajați la informație. 

Mai mult, angajații vor primi notificări oricând va fi nevoie să înceapă sau să oprească activitatea. Prin pontajul activităților, atât angajații cât și managerii pot să urmărească ușor orele suplimentare.

Află mai multe

Gestionează eficient timpul și activitățile

Tassis vine și în ajutorul specialiștilor  din domeniul consultanței prin organizarea proiectelor și justificarea cu ușurință a timpului lucrat pentru un client. 

Cu ajutorul aplicației de pontaj online Tassis, activităţile sunt mai bine împărțite, procesul de planificare și finalizare a proiectelor devine mai ușor de realizat, înlăturând nevoia de ședințe interminabile prin înlocuirea acestora cu update-urile necesare tuturor, direct în aplicația de pontaj online.

Află mai multe

Generează rapoarte
si statistici

Cu Tassis beneficiezi de o facturare corectă către client, aplicația generează grafice care te ajută să identifici activitățile care reduc productivitatea și, de asemenea, cu ajutorul Tassis obții statistici cu privire la fluxul de muncă. În același timp, Tassis oferă o mai bună prognoză a timpului de execuție și costului proiectelor viitoare.

Află mai multe

Conform cu legislația

Încă din 2017 legislația obligă prin Ordonanța de Urgență nr. 53 din 4 august 2017 ca orice operator economic să raporteze timpii de lucru ai tuturor angajațilot, riscând sancțiuni severe în caz de neconformitate. Cu ajutorul aplicație de pontaj online Tassis ai acum o evidență clară a orelor de muncă ale angajaților, cu informații exacte, referitoare la începutul și sfârșitul activității, evitând astfel o situație neplăcută si dăunătoare businessului tău.

Află mai multe

Ce spun utilizatorii

„Evidența tuturor proiectelor și activităților o păstram în numeroase documente excel cu o multitudine de informații care deveneau din ce în ce mai greu de urmărit pe măsură ce apăreau noi sarcini, iar la final, procesul de facturare era foarte complicat și dura foarte mult. Acum, după doar câteva luni de când am integrat Tassis în procesul nostru de lucru, ne bucurăm de efecte vizibile. Aplicația îmi oferă o imagine clară asupra timpului pe care angajații mei îl petrec lucrând la proiecte, sarcinile sunt mult mai bine împărțite, datorită statisticilor și rapoartelor complexe pe care le pot extrage direct din aplicație, pot acum să facturez simplu și rapid, dar și să pot face o estimare corectă pentru viitoare proiecte.”

Ludmila Țoneș, Managing Partner Positive Communication

DEMO LIVE DE 30 DE MINUTE

Programează un DEMO cu unul dintre consultanții noștri pentru a descoperi cum poate să devină Tassis asistentul tău în gestionarea corectă a timpului, echipelor și proiectelor.