Echipa de specialiști Tassis propune noi actualizări ale aplicației dezvoltate ca urmare a feedback-ului primit din partea utilizatorilor. Noua experiență Tassis vine cu îmbunătățiri pe partea de pontaj online, dar și cu o nouă funcționalitate de Documente și cereri cu ajutorul căreia eforturile personalului admistrativ și de HR sunt diminuate. 

Documente și cereri – Pagină cu documente HR care se pot genera și autocompleta pentru orice angajat

Cea mai importantă funcționalitate din noua versiune, pagina de Documente și cereri răspunde nevoilor identificate în cadrul departamentelor de HR ale organizațiilor care au implementat cu succes software-ul de pontaj online Tassis. 

În această pagină, se regăsesc diferite tipuri de documente și cereri standard, care se pot autocompleta, genera și salva pentru orice angajat. Mai mult, administratorii pot încărca și propriile drafturi de documente pe platformă, le pot completa cu secvențele predefinite și salva ca și modele.

 

Adăugare pontaj în trecut – Activ pentru orice utilizator

În versiunea anterioară, doar liderii și administratorii aveau opțiunea de a adăuga pontaje. Acum, administratorul are posibilitatea să acorde tuturor angajaților acest drept, dacă dorește. Tot ce trebuie să facă este să acceseze pagina Administrare -> Detalii companie și să activeze opțiunea de Adaugă pontaj din trecut.

 

Raportare problemă -Posibilitatea de a adăuga fișiere

Pentru secțiunea dedicată feedback-ului, utilizatorii acum posibilitatea să încărce fișiere sau fotografii,  reușind astfel să evidențieze sau să reproducă mult mai ușor problema pe care a întâmpinat-o în utilizarea aplicației.

 

Delegații, Clienți, Proiecte, Angajați – Selectare multiplă

Coloana de selecție a fost adăugată în toate paginile în care se găsesc acțiuni valabile pentru un grup de date din tabel.

 

Organigrama – Pagina nouă cu organigrama companiei

Noua versiune oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza structura companiei și sub formă de organigramă.

 

Cereri de concediu – Permisiunea extragerii pentru angajați

Angajații au acum posibilitatea să genereze și să descărca singuri cererea pentru concediul solicitat. Cunoascând provocările la nivelul fiecărei organizații atunci când vine vorba de cererile de concediu și alte documente asemănătoare necesare, experții Tassis au vrut să ofere oricărui tip de utilizator permisiunea de a o descărca.

 

Raport activități – Adăugarea unui nou grafic și diviziunea timpului per activități la selectarea mai multor proiecte

În cadrul acestei pagini a fost adăugat un al treilea grafic, care reflectă distribuția orelor pe activități atunci când sunt selectate mai multe proiecte. De asemenea, la descărcarea raportului, se vor putea vizualiza și în format EXCEL aceste detalii, alături de totalul orelor, dar și de o coloană cu Durata estimată a fiecărei activități, pentru a putea realiza o analiză comparativă.

 

 

Structură echipă – Bară de căutare

Utilizatorii au acum posibilitatea de a căuta în funcție de numele liderului de echipă.

 

Stop pontaj Adăugarea de fotografii corespunzătoare fiecărei activități

În noua versiune Tassis, fiecare utilizator are opțiunea, accesând atât versiunea din browser cât și cea mobilă, de a încărca fotografii corespunzătoare fiecărei activități la finalul pontajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *