www.tassis.ro, aplicaţie completă pentru organizarea proiectelor și justificarea cu ușurință a timpului lucrat pentru un client

Dacă ești freelancer, cu siguranță gestionarea timpului a reprezentat de multe ori o adevărată provocare. Pentru că nu este nevoie să te deplasezi într-un loc în care să îți poți desfășura activitatea, ai de foarte multe ori sentimentul că ești avantajat. Pe parcursul zilei de lucru poți face multe dintre activitățile tale preferate, îți poți acorda mult mai mult timp, însă nu îți poți neglija sarcinile. Nu ești într-o continuă vacanță – lucrezi de acasă! Și trebuie să te gândești mereu că, deși lucrezi din confortul locuinței tale, termenele limită nu pot fi mereu amânate! 

Organizarea eficientă a timpului de lucru nu înseamnă doar a-ți duce la bun sfârșit sarcinile. Trebuie să fii dispus să identifici punctele slabe și să găsești o rezolvare a problemelor cu care te confrunți.

Îți dorești ca afacerea ta să crească din ce în ce mai mult, dar simți de cele mai multe ori că te lovești de obstacole create de lipsa timpului sau dezorganizare la nivelul activităților pe care le ai de dus la bun sfârșit?

Tassis vine în ajutorul tău cu organizarea proiectelor și justificarea cu ușurință a timpului lucrat pentru un client. Mai mult, aceasta oferă o facturare corectă, generează grafice, identifică activitățile care reduc productivitatea și te ajută să obții statistici cu privire la fluxul de muncă. În același timp, Tassis oferă o mai bună prognoză a timpului de execuție și costului proiectelor viitoare.

Utilizatorii aplicației de pontaj online, Tassis, se bucură de multe avantaje, indiferent de domeniul de activitate:

  1. Generează grafice pentru a putea arăta clientului munca repartizată pe proiecte și activități. 

Află cum: https://www.tassis.ro/knowledge-base/generarea-de-rapoarte-si-statistici/ 

  1. Clienții, proiectele și activitățile se pot interconecta. Astfel, statisticile pe care le vei accesa îți vor ușura munca de planificare a activităților angajaților tăi. 

Află cum: https://www.tassis.ro/knowledge-base/legaturile-client-proiect-activitate/

  1. Urmărești orele efective de muncă dedicate fiecărui proiect și ești mereu la curent cu termenul limită al acestora. 

Află cum: https://www.tassis.ro/knowledge-base/vizualizarea-calendarului-activitatilor-graficul-activitatilor-diagrama-gantt/ 


Alege Tassis, asistentul tău în gestionarea timpului, echipelor şi proiectelor!

Programează un demo live!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *