www.tassis.ro soluția completă pentru monitorizarea timpului, echipei şi proiectelor

Telemunca a ajuns în 2020 standard în multe companii, producând schimbări radicale în viața angajatorilor și angajaților, impunând un nou nivel de responsabilizare şi transparenţă membrilor echipelor. 

Pe lângă soluţii de pontare a timpului de lucru, managerii au căutat şi aplicaţii care să eficientizeze timpul de lucru, proiectele şi activităţile.

Eşti angajator sau manager și ai nevoie ca echipa ta să fie corect organizată şi monitorizată, iar proiectele să fie gestionate eficient şi facturate corespunzător? 

Tassis este soluția completă pentru gestionarea corectă a echipelor, din toate punctele de vedere. Tassis monitorizează în timp real munca angajaţilor şi activităților, gestionează portofoliul de clienți, monitorizează progresul proiectelor, stabileşte termene limită şi niveluri de prioritate etc

Tassis oferă de asemenea statistici ale eficienţei echipei şi rapoarte pentru facturarea serviciilor către clienţi. În acelaşi timp, managerii de HR au la dispoziţie toată informaţia necesară raportărilor legale. 

Cu ajutorul Tassis, activităţile sunt mai bine împărțite, planificarea și finalizarea proiectelor mai uşoare, înlăturând nevoia de ședințe interminabile prin înlocuirea acestora cu update-urile necesare tuturor direct în aplicație, oferind managerilor posibilitatea de a fi la curent cu activitatea echipei în cel mai eficient mod.

Alege Tassis, asistentul tău în gestionarea timpului, echipelor şi proiectelor!

Programează un demo live!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *